Installaties

Mengvoederfabriek
Afzaksilo's
Moutsilo's
Silo's haverpellerij
Silos haverpellerij
Installatie
Transportbanden scheepslossing
knooppunt Q-redlers

Door de jaren heen, kreeg Quintyn Gebr. steeds meer de vraag van klanten om volledige installaties uit te werken.  Hierbij wordt eerst goed geluisterd naar de behoeften en verwachtingen van de klant en wordt een flowchart opgesteld.  Daarna wordt de beschikbare ruimte bekeken, hierbij maken wij in vele gevallen gebruik van een 3D scan die manuele metingen vervangt en bovendien veel nauwkeuriger is.

Daarna wordt een voorontwerp uitgetekend en een offerte aangeboden.  Eens de klant zijn akkoord gegeven heeft, worden de productie tekeningen uitgewerkt door onze technisch tekenaars.  De productie gebeurt in ons atelier in Zulte en wordt gepland in functie van de montage om de werken zo vlot mogelijk te laten verlopen.  Per project of installatie wordt 1 projectleider aangeduid die het centrale aanspreekpunt is voor de klant en onze montageploeg.

Die persoon is ook regelmatig aanwezig op de werf en zeker tijdens de eerste opstart van de installatie.  Wij bezorgen de klant ook alle CE-documenten en handleidingen van de geleverde installaties.